Visual C 2005 - Бележник на разработчика

Visual C 2005 - Бележник на разработчика

Автор: Джеси Либерти  


18.00 лв.
спестявате - 0%
18.00 лв.

Поръчай
  • 3.00общ рейтинг: 3.00( 32 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна
Категория : Арт :: Бележници

Наличност : ДА
Доставка : 3-5 дни
Номер : 1700162862 SKU : 212.043
ISBN : 9789549341188

Описание

За много разработчици С# е езикът, избран за създаване на приложения на .NET. Сега, с излизането на С# 2.0, езикът е по-богат от всякога, тъй като новите класове и инструменти в .NET допълнително намаляват необходимостта да се пише код от самото начало.

Написана от опитни програмисти на С#, Visual С# 2005: Бележник на разработчика не губи време да ви казва това, което вече знаете, а се фокусира само върху новото и полезното в последното издание. Близо петдесетте упражнения в Бележника ще ви помогнат веднага да започнете да пишете приложения на С#. Сред разгледаните теми са:
• Нови особености на езика, включително генерични колекции, анонимни методи, итератори, ковариране и контравариране и други
• Нови особености, подобряващи продуктивността на Visual Studio 2005, като подобрен редактор, пренасящ IntelliSense на ново ниво; отрязъци с код за многократно използване; автоматично изнасяне в методи и визуализатори за преглед на комплексни обекти по време на изпълнение
• Нови особености, които ви помагат да създавате по-добри, мощни Windows приложения, като в същото време пишете по-малко код
• Нови контроли за достъп до данни
• Нови типове контроли за добавяне на сигурност, персонализация и проверка на самоличността към ASP.NET приложения, както и използване на главни страници и теми, с цел предоставянето на единен външен вид на вашия сайт.

Visual C# 2005: Бележник на разработчика е вашият пътеводител не само към новото в езика, а също и към новите особености на платформата .NET и Visual Studio 2005, които ви позволяват да създавате приложенията по-бързо и с по-малко код. В съгласие с формата на серията Бележник на разработчика на O'Reilly, всяка глава се състои от серия упражнения. Всяко упражнение акцентира върху една или две особености и ви дава възможност да изпробвате сами как работят те и каква е вашата полза от тях. Всяко упражнение включва раздел, наречен „Ами ако...", който предвижда най-вероятните произтичащи от работата въпроси и се стреми да им предложи отговор (включително на въпроси, които не сте си помисляли да зададете).

Само упражнения, никакви лекции. Visual С# 2005: Бележник на разработчика е книгата, която ви е необходима сега, за да научите кое е ново и полезно в популярния език на Microsoft - С#.
Година на издаване 2007
Език Български
Корици меки
ISBN 9789549341188
Тегло 440
Размер 16.5x23.5
Abbr 212.043
Попълнете текста от картинката

Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

Следните мнения ще бъдат изтривани:

Когато мнението не се придържа към добрия тон.

Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com