Докоснати от дявола

Докоснати от дявола

Автор: 
Издател:

8.00 лв.
спестявате - 0%
8.00 лв.

Изпрати запитване
 • 5.00общ рейтинг: 0.00( 0 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Наличност : НЕ
Номер : 1700177115 SKU : 082.127

Описание

Историите, които Аслъ Тохумджу разказва, можеха да се превърнат в поредната кратка вест, публикувана в някоя криминална хроника. Какво всъщност се случва, когато една жена стане жертва на насилие и жестокост?

Какви са причините и последствията от едно престъпление? Дали само тялото страда или може би просто душата бавно умира? И дали животът ни може да бъде същият, след като някой е поругал най-ценното, което имаме? Сборникът с разкази “Докоснати от дявола” дава отговорите на тези въпроси. Отговори, от които боли и които ни карат да се замислим за ада, в който живеем. И за ужасното бъдеще, което ни очаква, ако насилието и човеконенавистта продължат да рушат вярата ни в днешния ден. Защото, подобно на Елиас Канети, и Аслъ Тохумджу смята, че писателите, които умеят да улавят пулса на времето и внимателно да се вглеждат в настоящето, могат да прозрат и тайните на бъдещето. А сборникът с разкази “Докоснати от дявола” прави точно това – повдига завесата, зад която се крие тъмната страна на нашия живот.

Аслъ Тохумджу е родена през 1974 година в Леверкузен, Германия. Завършва английска филология. Първата й книга е сборникът с разкази “Ад” (2003). Нейната втора книга – повестта “Няма за мен живот без теб” (2006) е преведена на български, немски, арабски и албански езици. Третата й книга “За коя Турция говорите?” съдържа истории за турската имигрантска общност в Хага, Холандия. През 2010 публикува сборниците с разкази “Докоснати от дявола” и “Дълбок сън”.
Година на издаване 2012
Език Български
Корици меки
Тегло 120
Размер 13x20
Abbr 082.127

Същия Издател

  Попълнете текста от картинката

  Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

  Следните мнения ще бъдат изтривани:

  Когато мнението не се придържа към добрия тон.

  Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

  Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com