Езикови задачи за 1. клас

Езикови задачи за 1. клас

Автор: 
Издател:

0.00 лв.
спестявате - 0%
0.00 лв.

  • 3.00общ рейтинг: 3.00( 22 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна
Категория : Книги :: Учебници :: 1 клас

Наличност : НЕ
Номер : 1700159972 SKU : 069.316
ISBN : 9789540118321

Описание

Учебното помагало "Езикови задачи за 1. клас" има за цел да повиши нивото на знания по български език на първокласниците. С изпълнението на задачите в него децата ще се приучат да работят самостоятелно вкъщи и в клас.

Задачите в помагалото са разнообразни. Предвидено е учениците да пишат, да рисуват, да оцветяват, да правят звуков анализ на думи, да пишат текстове под диктовка. Занимателният характер на задачите улеснява работата на децата и я прави по-интересна. Игровите похвати при изпълнението на задачите поддържат интереса на първокласниците.

Помагалото е съобразено изцяло с учебната програма по български език и литература за 1. клас. То може да се използва и към двата буквара на издателство Просвета. Препоръчваме работата с него както в часовете за задължителноизбираема и свободноизбираема подготовка, така и за домашна работа. Задачите могат да се използват както за индивидуална, така и за групова работа в клас.

Структурата на помагалото е подчинена на учебната програма. За изучаването на всяка буква са предвидени по две страници. В следбуквения период са включени интересни текстове от наши и чужди автори.

За улесняване на работата на първокласниците се използват и условни знаци. Те подпомагат разбирането на задачите и тяхното изпълнение.
ISBN 9789540118321
Език Български
Корици меки
Тегло 260
Размер 21x28
Abbr 069.316

Същия Издател

За съжаление няма продукти, отговарящи на критериите. Върнете се назад или използвайте основната навигация в сайта.

Попълнете текста от картинката

Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

Следните мнения ще бъдат изтривани:

Когато мнението не се придържа към добрия тон.

Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com