Автомобилите по света

Автомобилите по света

Автор: 
Издател:

39.90 лв.
спестявате - 0%
39.90 лв.

  • 3.00общ рейтинг: 3.00( 14 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна
Категория : Книги :: Техника :: Автомобили

Наличност : НЕ
Номер : 1700177714 SKU : 113.059
ISBN : 9789547711082

Описание

За първи път на български език!
Най-интересната информация от историята и съвременното развитие на автомобилната индустрия! Луксозно подаръчно издание с повече от 300 цветни илюстрации!
Тази книга е посветена на Негово величество автомобила - от първия парен двигател до смайващите със своето съвършенство технически шедьоври от последните години...

Официалната история на автомобила e на повече от 100 години. В началото й са имената на Карл Бенц и Готлиб Даймлер, създали за първи път в края на ХІХ в. коли, задвижвани не от коне, а от двигатели с вътрешно горене...

Извън официалната история обаче остават стотици изобретатели и конструктори, благодарение на чиито усилия в крайна сметка се появява Негово величество автомобилът. Книгата "Автомобилите по света" разказва в картини и текст историята на автомобилите и техните изобретатели.

Подбрани са най-интересните представители от огромното разнообразие съвременни автомобили - викосопроходимите автомобили, спортните коли, създадените по поръчка, представителите на престижните марки, а също и истински народните коли. Някои уникални автомобили, изработени в един-единствен екземпляр, могат да бъдат видяни само в частни колекции, в музеите ...и в тази книга!

В "Автомобилите по света" можете да прочетете за работата на изтъкнати конструктори и дизайнери, а също на отделни майстори, чиито автомобилни шедьоври са изпреварили с десетилетия своята епоха.

"Автомобилите по света" ви поднася най-интересното от историята, естетиката и техническото съвършенство на четири колела. Тя е задължителна част от библиотеката на всички автолюбители!
ISBN 9789547711082
Език Български
Година на издаване 2005
Корици меки
Тегло 350
Размер 24.5x29.5
Abbr 113.059

Същия Издател

За съжаление няма продукти, отговарящи на критериите. Върнете се назад или използвайте основната навигация в сайта.

Попълнете текста от картинката

Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

Следните мнения ще бъдат изтривани:

Когато мнението не се придържа към добрия тон.

Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com