Разговори от изпуснатия влак

Разговори от изпуснатия влак

Автор: 
Издател:

5.20 лв.
спестявате - 0%
5.20 лв.

Изпрати запитване
 • 3.00общ рейтинг: 3.00( 9 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Наличност : НЕ
Брой на страници : 152
Размери : 20x13 mm
Номер : 1700054647
ISBN : 9544912517

Описание

Неизвестно защо паметта се реши отново да посегне към забравения куп със сюжети от миналото. Навярно тези истории са идвали в неподходящ момент, когато не съм бил готов да ги разбера и напиша, или съм бил отдаден на други случки и съдби. Оставял съм ги "там", уж за малко, после съм ги затрупвал с нови и нови. (Или пък паметта сама го е правила - отделно и тайно от мен?) Единствено стихотворенията не съм отлагал никога - зарязвах всичко, докато не ги уловя и задържа.
Образите, на които се посвещавах в онова горчиво време, героите и героините на стъписващите тогавашния читател "частни случаи" най-често бяха груби и жестоки, объркани, окаляни, някои от тях - окървавени. Чудно, но точно тези герои и сюжети съм намирал за неотложни, не съм си позволявал да ги отместя, нито да ги оставя "на склад". Вероятно - защото съм виждал как обществото бърза да ги замаже и да забрави. Имах пакостната амбиция да не му позволя това...
И ето: куп симпатични образи обитават пропуснатите ми сюжети и най-вероятно никога няма да се преселят в книга като другите книги. Но в техните истории, тока както ги е подредила (а по-скоро - забъркала) паметта, има достатъчно мъдрост, правда и съвест, за до бъдат показани на светло. Понякога те са напълно невероятни, шокиращи, абсурдни. Защото животът е много своенравен автор - като му дойде вдъхновението, топ съчинява, без да го е еня дали ще му повярват.
ISBN 9544912517
Език български
Година на издаване 2006
Корици меки
Страници 152
Тегло 154
Размер 20x13

Същия Издател

  Попълнете текста от картинката

  Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

  Следните мнения ще бъдат изтривани:

  Когато мнението не се придържа към добрия тон.

  Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

  Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com