PIMODO SHOP currently under maintenance

Nirvana. Биографията на Кърт Кобейн / мека корица | Чарлс Р.Крос | 9789548338103 | Биографични и автобиографични романи | Книги | Книги Онлайн магазин PIMODO

Nirvana. Биографията на Кърт Кобейн /  мека корица

Nirvana. Биографията на Кърт Кобейн / мека корица

Автор: 
Издател:

22.00 лв.
спестявате - 0%
22.00 лв.

  • 2.00общ рейтинг: 2.00( 35 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Наличност : НЕ
Брой на страници : 512
Номер : 1700054533 SKU : 1006414
ISBN : 9789548338103

Описание

КЪРТ КОБЕЙН е много повече от обикновена музикална (анти)звезда, мъченическа попкултурна икона или средностатистически сърдит млад човек. Той е не само рок символът на една епоха, каквито са Джими Хендрикс и Джим Морисън за 60-те, но и образец за изразяване на крещящо откровено отчаяние, искреност и автентичност, насмешка, страх и омраза към един неприятен и лицемерен свят, в който е лошо да си сам.
ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ след като грънджът направи революция на сцената и промени музиката неговата най-голяма звезда продължава да е във фокуса на вниманието – Кобейн е яростно критикуван, заради начина си на живот, но и безгранично обожаван, заради песните и светоусещането, с които ни дари. Изтерзаните му стихове, саморазрушителното му поведение, неговата двойственост и искреност не спират да предизвикват въпроси и да се сблъскват с установеното, „нормалното”... скучното.
ТОВА Е ИСТОРИЯТА на неговия живот, разказ за демоните и вдъхновението му. За дъжда в Сиатъл, за неразбраните деца, за нуждата от някой и нещо, което да замести празнотата в душите ни. За един живот, изпълнен с много талант и възможности, но засенчен от непоправима тъга и трагично завършил без време.
ОБЯВЕНА ОТ КРИТИКАТА И ФЕНОВЕТЕ за най-подробното и изчерпателно проучване на неговия живот, „Биографията на кърт Кобейн” от Чарлс Р. Крос се базира върху невероятно по обем многогодишно проучване, достъп до личните дневници на Кобейн, стотици интервюта с хората, пресекли своя път с неговия, и изострената чувствителност на автора към посланието в музиката на NIRVANA.
В КНИГАТА ЩЕ НАМЕРИТЕ ОЩЕ над 80 архивни фотографии, като единствено в българското издание фигурира пълна дискография на Nirvana, допълнена с преводи на обръщенията на Кърт Кобейн към слушателите от албумите Nevermind и Incesticide.
ISBN 9789548338103
Език български
Година на издаване 2010
Корици меки
Страници 512
Тегло 800
Размер 0x0

Същия Издател

За съжаление няма продукти, отговарящи на критериите. Върнете се назад или използвайте основната навигация в сайта.

Попълнете текста от картинката

Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

Следните мнения ще бъдат изтривани:

Когато мнението не се придържа към добрия тон.

Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com