Led Zeppelin

Led Zeppelin

Автор: 
Издател:

25.00 лв.
спестявате - 0%
25.00 лв.

Изпрати запитване
 • 5.00общ рейтинг: 0.00( 0 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна
Категория : Книги :: Biography Memoir

Наличност : НЕ
Номер : 1700160823 SKU : 282.009

Описание

Led Zeppelin" - Мощ, мистерия и бойният чук на боговете!

Ако някога е имало истински величия в рока, то тяхното име е "Led Zeppelin"!

Групата, която би по продажби "Rolling Stones", напълни по-големи стадиони от "The Beatles", разтърси основите на музикалния бизнес и създаде истински шедьоври за съкровищницата на рока!

По време на 12-годишния полет на Цепелина започна една нова ера: без трикове за отвличане на вниманието, без настройване на инструментите между песните, без паузи, без подгряващи групи, без обувки с високи платформи, без танцуващи момичета, без космически кораби, без изкуствени диаманти, без глупости. Просто четири момчета и невероятната музика, която създават. Наистина нито една друга група не се е извисявала толкова на високо, но и никой не е плащал толкова тежка цена за успеха си.

„Чукът на боговете” - епичната сага за властването на Джими Пейдж, Робърт Плант, Джон Пол Джоунс и Джон Бонъм - е най-продаваната рок биография за всички времена. От създаването на групата от пепелищата на “The Yardbirds”, през шеметния й успех, до нещастията, които ги сполитат и последния полет на Цепелина - авторът на бестселъри и музикален журналист Стивън Дейвис проследява цялата кариера на "Zeppelin", без да премълчава нищо от скандалните истории за тях, но и никога не изпуска от фокус онова, което всъщност е истинската легенда - тяхната музика. И след всичко, в края на книгата, Джими, Робърт и Джон продължават напред - понякога окъпани в блясъка на славата, друг път усещащи тежестта на годините, но винаги спазвайки древната традиция на трубадурите: да търсят ново вдъхновение, да преоткриват стари песни и да предоставят уникалното си изкуство на своята необятна публика, която обхваща вече три поколения рок фанатици, увлечени от черната магия на могъщите и всепомитащи "Led Zeppelin".

В българското издание са включени и дискография и библиография на "Led Zeppelin", както и допълнителна глава, проследяваща кариерата на членовете на групата до наши дни. В книгата има и над 150 архивни фотографии.
Език Български
Година на издаване 2009
Корици меки
Тегло 920
Размер 16.5x24
Abbr 282.009

Същия Издател

  Попълнете текста от картинката

  Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

  Следните мнения ще бъдат изтривани:

  Когато мнението не се придържа към добрия тон.

  Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

  Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com