Ъндърграунд 1 - Самоковеца. Доктора

Ъндърграунд 1 - Самоковеца. Доктора

Автор: 
Издател:

7.90 лв.
спестявате - 0%
7.90 лв.

  • 3.00общ рейтинг: 3.00( 55 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Описание

Книгата е за „светая светих" на мафията - за истинските й тайни, пари, кръв, метреси, разврат, наркотици, връзки с тайните служби и политиците. За онова, което не се пише дори в най-смелите произведения на подобна тематика!

Тя е отговор на въпросите кой и защо отглежда дребните престъпници като големи ганстери, защо Доктора е хомосексуалист, съдружника му - роднина на Маджо, а Самоковеца -бащински свързан с „Кинтекс", защо ги взривяват и убиват - от „Цариградско шосе" до Амстердам, коя в действителност е любовницата Цеци Красимирова, защо подземните босове и босовете на върха се цакат картите на яхти в Монако?...

Григор Лилов е на „ти" със света на големите пари и действителните баровци. Той е автор на сензационната книга „Най-богатите българи" - посочила биографиите, фирмите и състоянието във валута на 782 лица от висшия елит. Негов е бестселърът „Тайните на големите играчи" за прегръдката между мафията и властта.

Последната му книга „Либийска връзка" скандализира с истината - за вината на сестрите, за комисионите на Кадафи, текли към три родни правителства, за $ 4.2 млрд. задигнати дългове, за смъртта на посветените в аферата...

Заради разследвания на журналиста са създавани временни парламентарни комисии. Той е с приз - грамота за „Репортер на годината" и наградата за най-добър журналист на „Свободна и демократична България" - предшественика на „Черноризец Храбър".

Език Български
Година на издаване 2008
Корици меки
Тегло 192
Размер 14x20
Abbr 360.002

Същия Издател

За съжаление няма продукти, отговарящи на критериите. Върнете се назад или използвайте основната навигация в сайта.

Попълнете текста от картинката

Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

Следните мнения ще бъдат изтривани:

Когато мнението не се придържа към добрия тон.

Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com