Подобряване на енергията в тялото

Подобряване на енергията в тялото

Автор: 
Издател:

6.00 лв.
спестявате - 0%
6.00 лв.

Изпрати запитване
  • 2.00общ рейтинг: 2.00( 3 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Наличност : НЕ
Брой на страници : 134
Размери : 21.5x14.5 mm
Номер : 1700054051 SKU : 112234
ISBN : 9549895165

Описание

Всички ние искаме да бъдем здрави и щастливи и да използваме максималния обхват на нашите способности. За да постигнем тази цел, трябва да опознаем енергийните системи, които въздействат на нашето тяло и оформят нашето обкръжение. Тази книга показва пътищата за постигане на тази цел. Тя представя един всеобхватен поглед на енергиите, влияещи върху нас, и инструктира читателите за правилните методи на дишане, за правилния начин на хранене, за геобиологията и лечението.
Някои хора знаят как фен шуй третира невидимата енергия в жилищата, но те може би не познават геобиологията, която е европейският подход към същия проблем. Най-доброто е комбинацията между тези две системи, тъй като всяка разглежда проблема от различен ъгъл.

Тази книга е адресирана към хора от всяка възраст. Днес много млади хора се интересуват от издания със здравна тематика. При възрастните хора жизнеността на техните тела намалява и ето защо много е важно да се научат как да подмладяват своите жизнени системи. Така че всеки, който желае да заздрави своята жизненост, да се предпази от болести и да подобри своето здраве, ще има полза от книгата.
Тази книга се препоръчва също за практикуващите алтернативна медицина. Практикуващите, занимаващи се с рефлексология, обикновено нямат достатъчно информация за аурата, меридианите и чакрите. С помощта на тази книга той или тя могат да научат и приложат методи, използващи се за изчистване на аурата. Въоръжени с това знание, практикуващите могат да научат своите пациенти как да разширят своята аура, как да я развият и как да заздравят енергийните центрове.
Книгата показва на читателя как да се справи със стреса, как да постигне по-добро здраве и спокойствие чрез упражнения, масажи, използване на кристали и на цветя, чрез ароматерапия и чрез цветове и звуци.
ISBN 9549895165
Език български
Година на издаване 2004
Корици меки
Страници 134
Тегло 200
Размер 21.5x14.5
Попълнете текста от картинката

Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

Следните мнения ще бъдат изтривани:

Когато мнението не се придържа към добрия тон.

Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com