Древното изкуство Фън Шуй и Пътят на Вселената

Древното изкуство Фън Шуй и Пътят на Вселената

Автор: 
Издател:

8.00 лв.
спестявате - 0%
8.00 лв.

Изпрати запитване
  • 3.00общ рейтинг: 3.00( 18 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Наличност : НЕ
Брой на страници : 164
Размери : 24x17 mm
Номер : 1700054815 SKU : 114286

Описание

Всеки има своя мотивация в живота си - един вярва в парите, друг - в научните идеи, трети - в Бога. Всеки има своята Истина, в която вярва. Моята Истина се основава на вековната езотерична традиция. За мен тя е така всеобхватна и значима, че вярата, която ми дава е колосална и на практика недосегаема за всекидневното зло. Често са ме питали: Как е възможно винаги да се усмихваш? От къде намираш сили да се справяш с на пръв поглед невъзможни ситуации? Отговорът е имам истинска вяра ВЯРА В ДОБРОТО НАЧАЛО И ДОБРИЯ КРАЙ НА ЧОВЕШКАТА ДУША!
Арх. Ели Главеева-Крайчева

Целта на тази книга е, използвайки вековните постижения на езотеричната наука, интравертните знания на много светли и ясновиждащи умове, да покажа как и защо е създадено древното китайско изкуство фън шуй и неговото значение за хората, чрез постигане на хармония между земя-човек-космос.
Тази книга не е научен труд от гледна точка на днешната официална фундаментална наука; тя е моето верую и дълбокото ми усещане и разбиране на света като едно неделимо цяло и мястото на човека в него; тя дава отговор на вечните въпроси - откъде идваме, защо сме тук, и къде отиваме - и най-важното - с какви методи, съзнателно, бихме могли да подобрим качеството на нашия материален и духовен живот.
Арх. Ели Главеева-Крайчева
Език български
Година на издаване 2005
Корици меки
Страници 164
Тегло 308
Размер 24x17
Попълнете текста от картинката

Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

Следните мнения ще бъдат изтривани:

Когато мнението не се придържа към добрия тон.

Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com