Скритата империя

Скритата империя

Автор: 
Издател:

8.99 лв.
спестявате - 0%
8.99 лв.

 • 3.00общ рейтинг: 3.00( 34 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Наличност : НЕ
Брой на страници : 550
Размери : 20x13 mm
Номер : 1700054126 SKU : 67691
ISBN : 9545854197

Описание

Поредицата "Избрана световна фантастика" е най-популярната серия за фантастика в България. Тя е и първия носител на наградата ГРАВИТОН, учредена от писателя-фантаст Любен Дилов, която се присъжда "За добро въображение и доброта на въображението".

Мащабни космически приключения!
Галактическа цивилизация, изправена пред неизбежна война!
След като колонизират световете в спиралния ръкав, трите клона на човечеството - земният Терански ханзейски съюз, зелените жреци, телепати от Терок, и непокорните, обитаващи космически кораби скитници - се смятат за господари на вселената. Хората си поделят галактиката само с два извънземни вида - единият безобиден, другият изчезнал. Илдирийците са древна добронамерена цивилизация, а кликисците загадъчно са изчезнали.

Когато ксеноархеолозите откриват кликиски метод, който може да превръща газови гиганти в нови животворни слънца, хората незабавно изпитват новата технология. Резултатът е катастрофален, защото привидно необитаемите газови гиганти са родни светове на друг извънземен вид - безкрайно могъщите хидроги. Тези същества пращат армади от големи колкото градове бойни кораби с една-единствена цел: да унищожат и последния човек в галактиката.

Гордите светове на човечеството не разбират жестоките реалности на галактиката и сега са изправени пред собствената си гибел.
ISBN 9545854197
Език български
Година на издаване 2003
Корици меки
Страници 550
Тегло 364
Размер 20x13

Същия Издател

  Попълнете текста от картинката

  Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

  Следните мнения ще бъдат изтривани:

  Когато мнението не се придържа към добрия тон.

  Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

  Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com