Срещу хуните на Атила. Исторически роман

Срещу хуните на Атила. Исторически роман

Автор: 
Издател:

7.00 лв.
спестявате - 0%
7.00 лв.

Изпрати запитване
 • 4.00общ рейтинг: 4.00( 7 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Наличност : НЕ
Брой на страници : 238
Размери : 20x13 mm
Номер : 1700054252 SKU : 115307
ISBN : 9549761053

Описание

През пети век непобедимата армия на Атила опустошава Римската империя с огън и меч. Единствената крепост, която хуните не успяват да превземат, е днешният град Никопол на Дунава. Историческият факт е дал материал на историците за множество монографии, за съжаление слабо познати на широката публика.
Преследван от Атила за своето свободомислие, Алцек, български хан, дезертира от хунската армия и се наема да защитава римския град Никопол срещу настъпващите орди. Ще спечели ли българският хан любовта на сенаторската дъщеря Ливия? Ще успее ли военният трибун Емилий Друз да прелъсти ханската сестра - Амра? Ще се измъкнат ли героите през обръча на хунската обсада в една разкъсвана от предателство и интриги крепост, където бунтът на готските наемници заплашва да удави всички в кръв?

Главен редактор на "Парижки вести" и преподавател по култура и комуникации в университета в Марн ла Вале до Париж, Александър Градинаров подписва роман с ритъм на съвременен филмов трилър. Насилието на баталните сцени се развива паралелно с любовната интрига и криминалната загадка, в които герои и антагонисти са вплетени в предсмъртна прегръдка.
В-к Будилник
ISBN 9549761053
Език български
Година на издаване 2005
Корици меки
Страници 238
Тегло 195
Размер 20x13

Същия Издател

  Попълнете текста от картинката

  Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

  Следните мнения ще бъдат изтривани:

  Когато мнението не се придържа към добрия тон.

  Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

  Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com