Връзки с обществеността на културния туризъм

Връзки с обществеността на културния туризъм

Автор: 
Издател:

8.00 лв.
спестявате - 0%
8.00 лв.

Изпрати запитване
 • 3.00общ рейтинг: 3.00( 11 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Наличност : НЕ
Брой на страници : 144
Размери : 21x15 mm
Номер : 1700054047 SKU : 111466
ISBN : 9549134830

Описание

Книгата "Връзки с обществеността на културния туризъм" е резултат на анализ на теорията и дългогодишно изследване на практиката на ПР на българския културен туризъм. Представени и обобщени са съвременните теоретични възгледи и практики на широк кръг български и чуждестранни специалисти в областта на културния туризъм, културно-историческото и природно наследство и връзките с обществеността. Въз основа на развитието и тенденциите в световния туризъм в последните години авторката е проследила промените и нагласите на туристите, които все повече насочват своето внимание и предпочитания към страните с развит културен туризъм. България е представена като интересна туристическа дестинация с богата история, култура и природа, с уникални съвременни културни събития, които максимално трябва да се рекламират и промоцират на европейския и световния туристически пазар.

Соня Алексиева е PR консултант с дългогодишен опит в областта на връзките с обществеността, с тясна специализация пъблик рилейшънс в туризма. Д-р Соня Алексиева е хоноруван преподавател по пъблик рилейшънс, бизнес комуникации, връзки с обществеността на културния туризъм в НБУ, СУ "Св. Климент Охридски", УНСС и др. Като PR експерт по туризма е участвала в редица български и международни проекти, семинари и конференции. Пресатаще е на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) от 1995 г. Член е на УС на БХРА. Автор е на книгите "Изящните престъпления", "Човекът, който създаде "Етъра" - книга за Лазар Донков", на първата книга за частния туризъм в България - "История между сезоните -Книга за БХРА" (I и II част) и др. Има стотици публикации в специализирания и научния печат по проблемите на частния туризъм, пъблик рилейшънс, бизнес комуникациите, връзки с обществеността на културния туризъм.
Член е на Международната организация на журналистите и писателите по туризма (FIJET). Член е на Международната асоциация по пъблик рилейшънс (IPRA). Член е на Съюза на българските журналисти (СБЖ), на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) и на Асоциацията на имиджмейкърите "Имагинес".

ISBN 9549134830
Език български
Година на издаване 2004
Корици меки
Страници 144
Тегло 200
Размер 21x15

Същия Издател

  Попълнете текста от картинката

  Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

  Следните мнения ще бъдат изтривани:

  Когато мнението не се придържа към добрия тон.

  Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

  Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com