Пред извора на живота

Пред извора на живота

Автор: 
Издател:

6.00 лв.
спестявате - 0%
6.00 лв.

  • 5.00общ рейтинг: 0.00( 0 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Описание

Поместените тук статии са писани в различни времена, по разни поводи и най-често по настояване на редактора на „Златорог" за страниците на списанието. Макар да носят следите на времето си, те продължават да са близки до интересите ни и днес и аз ги събрах тук заедно, за да ги направя по-достъпни за читателя.
Трудно ми беше да намеря едно заглавие, което да обединява еднакво всички теми. И все пак, ако си послужих със заглавието на една от статиите, това не е случайно: “Пред извора на живота” - ще рече пред извора на първичните витални и рационални сили, които днес, в многообразните прояви на духовния и обществения живот, са изнесени на преден план. Тоя момент, в по-голяма или по-малка степен, се съдържа във всички поместени тук работи и неговото значение навсякъде е особено подчертано.
За един нов поглед върху неща, печатани 10-15 години по-рано, винаги се налагат известни изменения и допълнения. Аз предпочетох да запазя рамката на времето, затова останах при първата редакция на статиите. Дребните, предимно външни, поправки не изменят с нищо техния първоначален вид.
С. К.
София, 1937
Година на издаване 2005
Език Български
Корици меки
Тегло 350
Размер 13x20
Abbr 009.0252

Същия Издател

За съжаление няма продукти, отговарящи на критериите. Върнете се назад или използвайте основната навигация в сайта.

Попълнете текста от картинката

Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

Следните мнения ще бъдат изтривани:

Когато мнението не се придържа към добрия тон.

Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com