Компютърна енциклопедия - част 1

Компютърна енциклопедия - част 1

Автор: 
Издател:

25.00 лв.
спестявате - 0%
25.00 лв.

  • 5.00общ рейтинг: 0.00( 0 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Наличност : НЕ
Номер : 1700160941 SKU : 016.0149

Описание

Независимо дали сте хардуерен експерт или любознателен ентусиаст, това е книгата, която ще промени живота ви.
"Компютърна енциклопедия" е стандартът в справочниците за РС хардуер и се използва от огромен брой РС професионалисти и любители по цял свят. В това най-ново 14-то издание легендарният автор Скот Мюлер е добавил най-актуална информация за последните компютърни технологии.
Задълбочено и балансирано са разгледани всички ключови РС компоненти: процесори, дънни платки, памети, BIOS, IDE и SCSI интерфейси, дискови, оптични устройства със сменяеми носители, видео и аудио хардуер, USB, FireWire, свързване към Internet, локални мрежи, захранващи блокове и дори РС кутии. Книгата съдържа още подробен индекс за бърза диагностика на над 250 хардуерни проблема и изчерпателен технически речник.
"Компютърна енциклопедия" е написана за хора, които ще избират, инсталират, конфигурират, поддържат и ремонтират компютърни системи, използвани от тях или техните фирми. За да правите всичко успешно, ви е необходимо познание, много по-високо от това на средния потребител. Тук ще достигнете това ниво на познание.

Горещи теми в първа част:

Northwood Pentium 4 процесорът на Intel отдавна не използва Socket 423 дънни платки. Открийте как компанията успя да намали размера на процесорите, въпреки че добави 55 нови извода към корпуса. Прочетете за най-новите 478-изводни Pentium 4 процесори, работещи на фантастични честоти.

След изтичане на лицензионното споразумение между Intel и Rambus, Pentium 4 вече не е подвластен на скъпата RDRAM памет. Открийте дали новите системи, базирани на DDR SDRAM , увеличават или намаляват производителността на процесора.

AMD се завърнаха в света на рейтингите за производителност. Разберете каква е действителната тактова честота на Athlon XP 2600 + и дали той може да се съревновава с процесорите на Intel, работещи на 2,6 GHz.

CD-ROM дискът включва: Скот Мюлер на видео - над 2 часа учебни видео демонстрации, показващи стъпка по стъпка всички съществени умения за изграждане на PC система, както и важни. процедури по ъпгрейд и ремонт; стотици страници информация за по-стари системи и техническа документация; спецификации на харддискове с възможност за търсене — база данни с хиляди спецификации, които няма да намерите другаде в такъв обем; база данни с производители, с възможност за търсене; по-ранните издания на книгата в секция Technical Reference.
Година на издаване 2002
Език Български
Корици меки
Тегло 350
Размер 16.5x23.5
Abbr 016.0149

Същия Издател

За съжаление няма продукти, отговарящи на критериите. Върнете се назад или използвайте основната навигация в сайта.

Попълнете текста от картинката

Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

Следните мнения ще бъдат изтривани:

Когато мнението не се придържа към добрия тон.

Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com