Най-големите гафове в бизнеса

Най-големите гафове в бизнеса

Автор: 
Издател:

9.99 лв.
спестявате - 0%
9.99 лв.

Изпрати запитване
 • 3.00общ рейтинг: 3.00( 12 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Описание

...Ако директорът не беше прекъснал заседанието заради кафето, ако управителният съвет не бе сметнал, че отблясъците по екрана на компютъра са върховете на Елдорадо, ако екипът от лабораторията беше завършил изследването с успех, а не с белезници на китките...
Финансовите провали очевидно вече са само неприятен спомен от миналото, защото днес почти не се случват. Сега в директорските бордове е пълно с прекалено учени, но всъщност кухи глави, и с послушни, ала безмозъчни изпълнители. От отделите по пласмент понякога предлагат такива главозамайващи схеми за опериране с парите на компанията, че на никого не му идва наум да попита дали все пак ще има някаква печалба от цялата тази суетня. Производители, обидени от незачитането на обществото, се впускат през глава в създаването на изделия, които никой няма да купи. „Брилянтни" изобретения, отречени от елементарната икономическа целесъобразност, както впрочем и от всички физични закони. Цяла сбирщина от егоистични, алчни и абсолютно некомпетентни личности, която твърди, че съзира светлина в края на тунела, и обещава тлъсти печалби, макар всъщност напред всичко да тъне в непрогледен мрак.
Тези и още много други истории, описани в тази книга, я превръщат в очарователна и забавна колекция от поучителни разкази.
ISBN 9549133281
Език български
Година на издаване 2003
Корици меки
Страници 464
Тегло 398
Размер 0x0

Същия Издател

  Попълнете текста от картинката

  Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

  Следните мнения ще бъдат изтривани:

  Когато мнението не се придържа към добрия тон.

  Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

  Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com