Докоснати от дявола

Докоснати от дявола

Автор: 
Издател:

8.00 лв.
спестявате - 0%
8.00 лв.

Изпрати запитване
 • 5.00общ рейтинг: 0.00( 0 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Наличност : НЕ
Номер : 1700177115 SKU : 082.127

Описание

Историите, които Аслъ Тохумджу разказва, можеха да се превърнат в поредната кратка вест, публикувана в някоя криминална хроника. Какво всъщност се случва, когато една жена стане жертва на насилие и жестокост?

Какви са причините и последствията от едно престъпление? Дали само тялото страда или може би просто душата бавно умира? И дали животът ни може да бъде същият, след като някой е поругал най-ценното, което имаме? Сборникът с разкази “Докоснати от дявола” дава отговорите на тези въпроси. Отговори, от които боли и които ни карат да се замислим за ада, в който живеем. И за ужасното бъдеще, което ни очаква, ако насилието и човеконенавистта продължат да рушат вярата ни в днешния ден. Защото, подобно на Елиас Канети, и Аслъ Тохумджу смята, че писателите, които умеят да улавят пулса на времето и внимателно да се вглеждат в настоящето, могат да прозрат и тайните на бъдещето. А сборникът с разкази “Докоснати от дявола” прави точно това – повдига завесата, зад която се крие тъмната страна на нашия живот.

Аслъ Тохумджу е родена през 1974 година в Леверкузен, Германия. Завършва английска филология. Първата й книга е сборникът с разкази “Ад” (2003). Нейната втора книга – повестта “Няма за мен живот без теб” (2006) е преведена на български, немски, арабски и албански езици. Третата й книга “За коя Турция говорите?” съдържа истории за турската имигрантска общност в Хага, Холандия. През 2010 публикува сборниците с разкази “Докоснати от дявола” и “Дълбок сън”.
Език Български
Година на издаване 2012
Корици меки
Тегло 120
Размер 13x20
Abbr 082.127
imp_cat Книги / Художествена литература / Световна проза

Същия Издател

  Попълнете текста от картинката

  Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

  Следните мнения ще бъдат изтривани:

  Когато мнението не се придържа към добрия тон.

  Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

  Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com