Смъртта дебне в гората

Смъртта дебне в гората

Автор: 
Издател:

12.00 лв.
спестявате - 0%
12.00 лв.

  • 5.00общ рейтинг: 0.00( 0 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Наличност : НЕ
Номер : 1700177864 SKU : 041.080
ISBN : 3809543300113

Описание

В природния резерват Патерностер е жестоко убита младата и привлекателна художничка Глория. Само няколко дни по-късно друго момиче, което е на екскурзия в резервата, е убито по същия начин.

„Смъртта дебне в гората“ тръгва от класическата схема на криминалния роман, за да изгради разказа за едно пътешествие из вътрешността на едно тайнствено и вдъхващо страх място, но също така и да навлезе в тайните, които крие всеки един от героите, превръщайки ги по този начин в потенциални извършители на убийствата, но също и в жертви на собствената си съдба. Природата, описана по великолепен начин, служи за сцена на фабулата, която държи в напрежение от началото до края на разказа.

Еухенио Фуентес използва някои от елементите на криминалния жанр, които още от гръцката трагедия присъстват в най-добрата литература: появата на загадка, която винаги събужда у нас желанието да я разгадаем, необходимостта да осветлим пътищата, които водят от жертвата до палача, и тънката граница между невинността и виновновността.

Този роман, който ще плени читателя още от първите страници, ни запознава с един умел разказвач, чиято проза изненадва с богатството и образността си.
Година на издаване 2005
Език Български
Корици меки
ISBN 3809543300113
Тегло 350
Размер x
Abbr 041.080

Същия Издател

За съжаление няма продукти, отговарящи на критериите. Върнете се назад или използвайте основната навигация в сайта.

Попълнете текста от картинката

Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

Следните мнения ще бъдат изтривани:

Когато мнението не се придържа към добрия тон.

Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com