Отмъщението

Отмъщението

Автор: 
Издател:

9.00 лв.
спестявате - 0%
9.00 лв.

Изпрати запитване
 • 2.00общ рейтинг: 2.00( 2 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Наличност : НЕ
Брой на страници : 384
Номер : 1700054685
ISBN : 9547690442

Описание

Адвокатът Пол Мадриани е изправен пред най-голямото предизвикателство в професионалната си кариера – пред очите му, на стъпалата на Федералния съд в Сан Диего, са застреляни хладнокръвно приятелят му Ник Ръш и последният му клиент.

Разкъсван от чувство за вина, че приятелят му е станал неволна мишена на куршумите, предназначени за самия него, Пол поема защитата на обвиняем, който най-вероятно е свързан с поръчителите на двойното убийство. В стремежа си да открие истината той се оказва въвлечен във водовъртеж от насилие и различни престъпления, извършвани от алчни строителни предприемачи и хора, готови да убиват за пари.

А когато разследването стига до задънена улица и полицията го обявява за поредното неразкрито престъпление, Пол Мадриани се впуска в рисковано пътуване, което го отвежда в мексиканските джунгли и при древните култури на ацтеките и маите на полуостров Юкатан. Там той осъзнава нещо твърде важно: мотивите за едно убийство често могат да бъдат най-невероятни, но убиецът обикновено е твърде наблизо – като змия, скрита в храстите.
ISBN 9547690442
Език български
Година на издаване 2003
Корици меки
Страници 384
Тегло 286
Размер 0x0

Същия Издател

  Попълнете текста от картинката

  Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

  Следните мнения ще бъдат изтривани:

  Когато мнението не се придържа към добрия тон.

  Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

  Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com