PIMODO SHOP currently under maintenance

Диета само за тийнейджъри | Кари Уайът и Барбара Шрьодер | 9789549187151 | Здраве. Пол. Възраст | Книги | Книги Онлайн магазин PIMODO

Диета само за тийнейджъри

Диета само за тийнейджъри

Автор: 
Издател:

9.90 лв.
спестявате - 0%
9.90 лв.

  • 2.00общ рейтинг: 2.00( 9 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Наличност : НЕ
Брой на страници : 240
Размери : 22x16.5 mm
Номер : 1700054636 SKU : 34921
ISBN : 9789549187151

Описание

"Ето как стоят нещата. Намираш се в периода на най-бърз и бурен растеж в живота си. Сега е времето да се научиш да се храниш правилно и да уважаваш (и храниш!) тялото си, както то заслужава."
-- Из "Диетата. Само за тийнейджъри"

За тийнейджърите, които се борят с храната, или за онези, които просто искат да си изработят здравословен и удовлетворяващ начин на хранене, тази книга е единственият избор. Диета само за тийнейджъри предлага на младите хора забавни, безопасни и стимулиращи предложения за отслабване и здравословен живот, като отчита, че докато стремежът да усъвършенстваш тялото си е много важен за здравето, то да се научиш да обичаш тялото си е много по-голямо постижение, което ще запазиш за цял живот!

Момичетата в пубертета са подложени на безмилостна кампания против доброто им самочувствие - телевизия, интернет и списания ги заливат с образи на "съвършенство", а това "съвършенство" е неразривно свързано със слаба фигура. За съжаление проучванията показват, че само 14% от тийнейджърките са доволни от фигурата и килограмите си. Повече от половината смятат, че трябва да отслабнат. А най-страшното е, че затлъстяването сред подрастващите се е увеличило три пъти само за последните десет години. Младите хора са жертви не само на ниско самочувствие и нарушения в хранителното поведение, но и на по-големи здравословни проблеми.

С Диета само за тийнейджъри Кари Уайът и Барбара Шрьодер дават на юношите оръжията, с които да отговорят на атаката и да вземат правилни и самостоятелни решения за своето хранене. Книгата е написана в разговорен и свеж стил, но изпълнена с практически съвети и информация, която е задължително да се знае. Диета само за тийнейджъри е пробив в диетичните режими, специално създадена, за да отговаря на нуждите и начина на живот на тийнейджърите. Някои от основните елементи на тази диета са:

* препоръчителни 7-дневни диетични режими според различните калорийни нужди и възможности за съставяне на лично меню
* лесни рецепти и съвети за пазаруване в хранителни магазини, които вдъхновяват тийнейджърите да поемат храненето си в свои ръце
* пълна илюстрована програма с физически упражнения за улесняване на отслабването
* личен дневник на храненията за отбелязване на ежедневния напредък


Диета само за тийнейджъри е сензационна диета за теб и твоето бързо променящо се тяло, както и честни отговори на всички въпроси, които те изгарят...


Какво всъщност са калориите?
Кой е най-добрият начин да свалиш 20 килограма?
Диети като "Аткинс" и "Саут Бийч" подходящи ли са за мен?
Да използвам ли помощни средства, когато съм на диета?
Мисля, че страдам от хранително смущение. Какво да правя?
Мразя да закусвам, защото сутрин времето никога не ми стига. Не може ли просто да не закусвам?
Какво представляват омега-мазнините, за които често се говори напоследък?
Наистина ли трябва да отслабна?


Ако искаш да си на здравословна диета, следвай ДИЕТАТА само за тийнейджъри 7 дни и ще отслабнеш. После, ако искаш да свалиш още килограми, ще знаеш как да го постигнеш без риск за здравето си и да поддържаш идеалното си тегло цял живот!
ISBN 9789549187151
Език български
Година на издаване 2007
Корици меки
Страници 240
Тегло 366
Размер 22x16.5

Същия Издател

За съжаление няма продукти, отговарящи на критериите. Върнете се назад или използвайте основната навигация в сайта.

Попълнете текста от картинката

Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

Следните мнения ще бъдат изтривани:

Когато мнението не се придържа към добрия тон.

Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com