Диетата Саут Бийч

Диетата Саут Бийч

Автор: 
Издател:

6.00 лв.
спестявате - 0%
6.00 лв.

  • 3.00общ рейтинг: 3.00( 2 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Наличност : НЕ
Номер : 1700177743 SKU : 114.132
ISBN : 9789547922006

Описание

Години наред кардиологът д-р Артър Агатстън подтиква пациентите да намалят теглото си заради състоянието на сърцето, но всяка диета била твърде трудна за спазване или ограниченията били прекалено сурови. Някои от тези диети били очевидно опасни. Никой не бил в състояние да се придържа към режима на хранене с ниско съдържание на мазнини за по-дълъг период от време. А всяка диета е безполезна, ако не можете да я спазвате.

Затова д-р Агатстън разработва своя собствена. Диетата "Саут Бийч" не е сложна и не се изисква да стоите гладни. Ще се наслаждавате на нормални по размер порции месо, пилешко и риба. Ще приемате също яйца, сирене, ядки и зеленчуци. Необходими са и междинни закуски. Ще се научите да избягвате употребата на лоши въглехидрати като бяло брашно, рафинирана захар и печени картофи. И за ваша радост, докато отслабвате, най-напред ще се освободите от упоритите тлъстини по корема и талията!

Диетата на д-р Агатстън води до постоянни забележителни резултати (3,5-6 килограма намаляване на теглото през първите 2 седмици!) и се превърна в медийна сензация в Южна Флорида. Сега вече и вие можете да се присъедините към редиците на хората в добра форма и впечатляващи постижения с помощта на диетата "Саут Бийч".
ISBN 9789547922006
Език Български
Година на издаване 2005
Корици меки
Тегло 510
Размер 16.5x24
Abbr 114.132

Същия Издател

За съжаление няма продукти, отговарящи на критериите. Върнете се назад или използвайте основната навигация в сайта.

Попълнете текста от картинката

Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

Следните мнения ще бъдат изтривани:

Когато мнението не се придържа към добрия тон.

Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com