Как отслабнах - 50 килограма

Как отслабнах - 50 килограма

Автор: 
Издател:

5.90 лв.
спестявате - 0%
5.90 лв.

  • 1.00общ рейтинг: 1.00( 2 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна

Наличност : НЕ
Номер : 1700177822 SKU : 193.015

Описание

Обожавам да ЯМ

Винаги съм обичал и – надявам се – никога няма да престана да се наслаждавам на вкусната храна. И наяве и насън – тя изпълва дните и нощите ми.

От дума на дума, от маса на маса, станах 143 кг. Всъщност бях взел предварително решение, че няма да се ограничавам в НИЩО. До момента, в който станах на Христовите 33. Бях обещал на себе си, че след тази дата ще се променя, защото никак не ми беше леко. И макар че на лицата на пълните хора винаги грее усмивка, дълбоко в себе си са и малко нещастни. Така се чувствах и аз, когато трудно се качвах по стълбите, когато не можех да вържа обувките си, когато никой не искаше да спи с мен в една стая, защото много хърках, когато правех всичко прекалено трудно… И тогава реших, че е крайно време. Защото уж здравото ти тяло се оказва пронизано от болка от надути крака в края на работния ден, от кръвно, което не ти дава възможност да мислиш трезво, от отчайващи кръвни показатели на седемдесетгодишен човек, от липса на енергия и възможност да правиш толкова хубави, луди неща, които другите на твоята възраст смятат за нормални.
От дете все се пробвах с разни диети – по-малко хляб, по-малко сладко, по-малко… Както и да е, резултатът достигна връхната си точка! И се оказа, че мога.

За година и половина като на шега… да отслабна с 50 килограма.
Език Български
Година на издаване 2005
Корици меки
Тегло 250
Размер 13x20
Abbr 193.015

Същия Издател

За съжаление няма продукти, отговарящи на критериите. Върнете се назад или използвайте основната навигация в сайта.

Попълнете текста от картинката

Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

Следните мнения ще бъдат изтривани:

Когато мнението не се придържа към добрия тон.

Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com