Летящ фенер премиум - бяло и розово

Летящ фенер премиум - бяло и розово
5.00 лв.
спестявате - 0%
5.00 лв.

Поръчай
 • 3.00общ рейтинг: 3.00( 21 )
много слабаслабадобрамного добрастрахотна
Категория : Игри

Наличност : ДА
Доставка : 3-5 дни
Номер : 1700177078 SKU : 1028190

Описание

Това са фенерите с възможно най-високото качество на пазара. Направени са от негорима памучна хартия, която се къса много по трудно от обикновената, оризова-негорима хартия. Бамбуковата рамка е направена от зелената част на бамбука, което я прави изключително гъвкава и значително по-трудна за повреждане при транспорт. Горивната плочка е с размери 9см х 6см, шест пластова, като между всеки пласт има хартиена вложка, която засилва горенето и повишава ефективността на пламъка. Горивната плочка е закрепена за бамбуковата рамка с негорими връвчици направени от стъклени фибри, изключително издръжливи и сигурни. Премиум фенерите са напълно биоразградими и не съдържат азбестови частици. Горивната плочка се пали изключително лесно и изпълва хартиения фенер с достатъчно топъл въздух за да излети за по-малко от 60 секунди. Светещият фенер се издига във въздуха на височина до 1000 метра и се превръща във Вашата малка звезда на небосвода.

1. НЕОБХОДИМО ЛИ МИ Е РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА ПУСКАНЕТО НА ЛЕТЯЩИ ФЕНЕРИ?
В повечето случай не, но е препоръчително да се свържете с местната администрация, за да проверите наличието на някаъв регулаторен режим.

2. КЪДЕ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩО ДА СЕ ПУСКАТ ЛЕТЯЩИ ФЕНЕРИ?
Ние препоръчваме пускането на летящи фенери да се осъществява на широко и открито. Да се избягва близост с дървета, сгради, кабели за високо напрежение. За най-добра видимост пускайте фенерите при спокойно време и чисто небе. Избягвайте близост с лесно запалими места като бензиностанции, рафинерии, изсъхнали тревни площи.

3. ЛЕТЯЩ ФЕНЕРИ И НЕБЕСЕН ФЕНЕР ЕДНО И СЪЩО ЛИ ОЗНАЧАВА?
Да! Летящите фенери са познати още и като небесни фенери, светещи фенери, хартиени фенери, китайски фенери, фенери на желанията.

4. КОГА ВРЕМЕТО Е ПОДХОДЯЩО ЗА ПУСКАНЕ НА ЛЕТЯЩИ ФЕНЕРИ?
Най-подходящите метеорологични условия за пускане на фенери са: Спокойно време с лек вятър. Максималната сила на вятъра 2 по скалата на Бофорт [равнява се 7 до 11км/ч] усеща се като лек ветрец по кожата. Препоръчваме да не се пускат летящи фенери докато вали дъжд или сняг.

5. КАКВА ВИСОЧИНА ДОСТИГАТ ЛЕТЯЩИТЕ ФЕНЕРИ И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ?
При идеални метеорологични условия нашите летящи фенери достигат височина между 300 и 600м. за време между 4 и 7 минути. Условията, от които зависи полетът на фенера са: размер на фенера, размер на горивната плочка, температура на въздуха и изменение при различните височини, въздушни течения, както на земята, така и над мястото на пускане.

6. КАКВО СТАВА СЛЕД КАТО ГОРИВНАТА ПЛОЧКА ИЗГОРИ НАПЪЛНО?
След като горивната плоча изгори напълно, въздухът във фенера изстива и той плавно пада към земята, където се разгражда за период от няколко месеца. Фенери с напълно изгоряла горивна плочка не представляват риск от пожар.

7. МОГА ЛИ ДА ЗАВЪРЖА ЛЕТЯЩИЯ ФЕНЕР ЗА ЗЕМЯТА?
Абсолютно НЕ!! Връзването на летящ фенер посредством въже, конец или друго към земята е строго забранено, т.к. създава сериозен риск от пожар.

8. МОГА ЛИ ДА ВЗЕМА ЛЕТЯЩ ФЕНЕР С МЕН В САМОЛЕТА?
Много наши клиенти са пренасяли летящите си фенери в самолет. Летящите фенери не са фойерверки и не съдържат експлозивни материали. Просто сложете фенерите внимателно в багажа си [не в ръчния]. Ако все пак имате някакви съмнения, моля проверете условията на самолетната компания, с която пътувате, т.к. различните имат свой правила.
Корици меки
Тегло 100
Размер 54x101
Abbr 598.010
imp_cat Летящи фенери

Същия Производител

  Попълнете текста от картинката

  Моля попълвайте мнения само за конкретния продукт.

  Следните мнения ще бъдат изтривани:

  Когато мнението не се придържа към добрия тон.

  Когато съдържа обидни или нецензурни думи.

  Ако имате въпрос моля пишете на info@pimodo.com